Bloggintervjun Starwoman

Hej Starwoman!

Bloggradar har fått den stora äran att få en intervju med högaktuella och galet vackra Anna som skriver bloggen Starwoman. Hennes blogg bjuder på inspirerande och varma bilder och bloggens innehåll är en blandning mellan inredning, familjeliv, mat och mode. Hon är precis som Per-Ingemar Persson och andra inflytelserika bloggare duktig på att skriva.

Berätta kort om dig själv och din blogg
Jag är 36 år gammal, född och uppvuxen på den västra sidan av landet. Flyttade till Stockholm 2008, och har numera en egen liten familj här bestående av min man Jens och våra två barn; Maximilian född november 2010 och så lilla dottern Céline som är född i början av februari i år. Bloggen har funnits sedan 2007 och tanken med den är att jag vill att det ska vara som att öppna en godispåse med blandade karameller. Så jag försöker så gott det går att mixa vardag/familjeliv med mina intressen inredning, matlagning, shopping och tips i övrigt.

Vad fick dig att starta upp en blogg?
Jag vet faktiskt inte egentligen. Det där med att blogga var 2007 när jag började fortfarande rätt nytt och jag kände bara att jag ville testa på att skriva i någon månad och se hur det var. Men det visade sig att veckor blev till månader och månader till år och inte för en sekund har jag ångrat att jag började. Bloggandet har öppnat många möjligheter och portar för mig som person som troligtvis inte hade dykt upp utan bloggen!

Vad tror du har gjort att läsarna återvänder till din blogg?
Jag tror att det är dels för att jag har rätt mycket bilder, och inte alltför mycket text. Sedan tror jag även att folk gillar bloggen för att den är rätt positiv och ganska blandad i sitt material.

Var och hur hittar du din inspiration till dina blogginlägg och din stil?
Jag hittar inspirationen i vardagen genom att vara ute bland folk på stan, läsa tidningar/magasin, surfa på internet och umgås med folk.

Har du upplevt att det finns några nackdelar med att blogga?
Nej det har jag faktiskt inte upplevt.

Hur och var har du dragit gränsen för hur privat du vill vara i din blogg?
Jag väger varje dag vad jag ska skriva om och inte i bloggen. Det finns egentligen ingen tydlig gräns som jag dragit i det tysta för mig själv, utan jag känner helt enkelt mig för dag för dag. Men något naket kommer aldrig komma på bloggen det kan jag lova.

Just nu finns det en stor debatt kring huruvida barnen ska få synas på bloggen. Berätta hur du tänker kring detta och hur du kom fram till att barnen ska få bli en del av din blogg.
Min blogg är ju till viss del en inblick i mitt liv och mina barn tillhör det. Jag skulle aldrig lägga ut bilder på mina barn lättklädda eller nakna, men jag kan förutom det inte riktigt se vad som är så “farligt” med att barnen syns. Vårt samhälle idag bygger ju mycket på sociala medier och jag tror inte det kommer bli mindre i framtiden.

Har du några favoritbloggar som är värda en liten extra guldstjärna?

Dessa två bloggar är i mina ögon väldigt inspirerande och är väl värda en extra guldstjärna!

– Ida som skriver bloggen Gingerbreadhoue tar fantastiska bilder och har en otrolig känsla för stil i allt hon gör.
– Sofis snapshots. Är det någon bloggerska jag skulle vilja vara för en dag så är det Sofi Fahrman. Hon verkar leva ett riktigt härligt liv, och snygg är hon som få, för att inte tala om hennes garderob. Den hade jag gärna tagit över, men då hade jag också behövt ta över hennes kropp – haha!

Starwoman